DENUNȚURI PENALE ÎMPOTRIVA UNOR OFICIALI AI FEDERAȚIEI ROMÂNE DE DANS SPORTIV

DANS 1

     În data de 26.06.2021 www.cvmedia.ro vă prezenta în exclusivitate mărturia unor părinți și antrenori care semnalau numeroase nereguli ale unor oficiali din Federația Română de Dans Sportiv. 

      „Considerăm că situația a scăpat de sub control! Ne dorim transparență în privința cheltuielilor și încasărilor, dar și în legătură cu modalitatea prin care se realizează selecția pentru loturile naționale. În ultima perioadă, atât noi, părinții, cât și unii antrenori,  am solicitat conducătorilor Federației Române de Dans Sportiv o serie de documente justificative, care , în mod abuziv nu ne-au fost remise. În consecință, ținând cont că avem dovezi clare ale ilegalităților comise, vom depune plângeri penale.”

   

DANS 2

 Demersurile părinților și antrenorilor au continuat până la DIICOT – Structura Centrală. În denunțul penal se menționează numele celor doi vicepreședinți ai Federației Române de Dans Sportiv, precum și numele președintelui Comisiei de relații internaționale și se invocă săvârșirea următoarelor infracțiuni:

  • 1

     Părinții au depus o sesizare și la Ministerul Tineretului și Sportului prin care  solicită chiar domnului ministru Carol-Eduard Novak implicarea Corpului de Control pentru analizarea activităților gestionate de  Federația Română de Dans Sportiv. 

  • image0

        Vineri, 23 iulie 2021, www.cvmedia.ro va continua seria dezvăluirilor oferite de grupul de părinți și antrenori. La ora 20:00 este programat un video reportaj despre culisele Federației Române de Dans Sportiv și plângerile penale înregistrate.

Categories Fără categorie