Blog

„SPĂRGĂTORUL DE NUCI”, 21 DECEMBRIE 2019, ORA 11, TEATRUL”TONY BULANDRA”, TÂRGOVIȘTE

20 de copii ai școlii Târgoviște Ballet Dance Studio, alături de angajații Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște, vă invită la spectacolul „SPĂRGĂTORUL DE NUCI.

„Ne-am mobilizat în 2019 să organizăm acest spectacol în Târgoviște, în primul rând pentru copiii care nu pot ajunge la Opera Națională București. Este un proiect emoționant ! Ne dorim ca din luna ianuarie să prezentăm acest spectacol în mai multe școli din județul Dâmbovița. Scopul este de a aduce baletul mai apoape de copii, mai ales în zone greu accesibile”, a declarat în exclusivitate pentru cvmedia.roDaniela Rotari, profesor-coregraf Târgoviște Ballet Dance Studio.

 

Spargatorul de Nuci
IMG_46201

Intrarea la Spectacolul „Spărgătorul de Nuci” se face pe baza unei rezervări confirmate. Cei interesați pot intra în posesia invitației apelând numărul 0724.572.760, sau accesând pagina  https://www.facebook.com/baletcopiitargoviste.

Susţine şi promovează ! Distribuie prietenilor !

Ne interesează poveştile, întrebările şi opiniile voastre. Puteți să ne scrieți la adresa de e-mail : contact@cvmedia.ro.  Dacă vă place conceptul Complex Vision Media, vă invităm să vă abonați gratuit la canalul de YouTube, sau să urmăriți pagina de Facebook.

Categories Fără categorie

INTEGRARE PRIN SPORT

Proiectul „Integrare Educațională și socială sustenabilă prin activități sportive” este implementat de către UNEFS în parteneriat cu NSSS (Norwegian School of Sport Sciences) având o durată de 4 ani – 2019-2023. 
 
Bugetul proiectului este 4.450.000 EURO.
foto

Evenimentul de lansare a avut loc pe 9 septembrie 2019, în Sala de Marmură din incinta Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București.

  • integrare prin sport

         Proiectul are ca și obiectiv principal creșterea incluziunii educaționale pentru un număr de 2.600 de copii aflați în risc de excluziune socială, printr-o abordare integrată bazată pe activități sportive.

         Prin activitățile derulate proiectul își propune să diminueze fenomenul de părăsire timpurie a școlii, atât prin creșterea gradului de participare la procesul educațional cât și prin creșterea nivelului de transfer între ciclurile de învățământ – clasa a VIII-a spre a IX-a.

Proiectul se derulează la nivel național, în cele 8 regiuni de dezvoltare, în 32 de școli din 24 de județe. Pe lângă activitățile de sprijinire a copiilor, proiectul vizează și expunerea unui număr de 760 de experți educaționali și a unui număr de 800 părinți la instrumente specifice de lucru cu categoriile vulnerabile de copii, asigurând astfel o susținere integrată a acestora.

 

INTERVIURI: prof.univ.dr. UNEFS Gabriel Ghițescu și prof.univ.dr. Florin Pelin, Rector UNEFS

Susţine şi promovează ! Distribuie prietenilor !

Ne interesează poveştile, întrebările şi opiniile voastre. Puteți să ne scrieți la adresa de e-mail : contact@cvmedia.ro.  Dacă vă place conceptul Complex Vision Media, vă invităm să vă abonați gratuit la canalul de YouTube, sau să urmăriți pagina de Facebook.

Categories Fără categorie

Copilul nu trebuie forțat să câștige o medalie !

IMG_8401

Ce trebuie să urmărească un spectator atunci când privește o competiție sportivă ?

„Atunci când ne uităm la televizor sau mergem pe un teren, ar trebui să ne uităm la valențele pozitive și la cele formative ale sportului.  Să vedem cât și cum luptă un sportiv pe teren, cum gestioneză succesul sau  înfrângerea. ” Decan FEFS prof.univ.dr. Alina Moanță

Mulți antrenori condamnă atitudinea părinților care își forțează copiii să practice un sport sau să câștige cu orice preț o medalie. Performanța trebuie impusă ?

„Părintele ar trebui să își lase copilul să se manifeste singur în alegerea sportului preferat.  Dacă forțăm copilul  să câștige o medalie, să fie cel mai bun, poate mai târziu nu va mai putea face față unor decepții ale vieții, unor lucruri care se întâmplă inerent. Un copil trebuie să învețe să și piardă, să respecte adversarul, antrenorul sau arbitrii. ” ” Decan FEFS prof.univ.dr. Alina Moanță

IMG_60035
IMG_9585

„În acest moment, foarte mulți copii doresc să practice un sport pentru a câștiga. Eu consider că un lucru pozitiv al practicării unui sport poate să fie și acela de a învăța să pierzi, să îți formezi caracterul pentru a câștiga în viitor, dar nu doar atunci când ai devenit cel mai bun. Să nu îți dorești victoria cu orice preț sau sacrificiu. Decan FEFS prof.univ.dr Alina Moanță

www.cvmedia.ro te invită să urmărești un video reportaj exclusiv cu Decanul FEFS, prof.univ.dr. Alina Daniela Moanță.

                                                     Reportaj realizat de Lavinia Pavel

Susţine şi promovează ! Distribuie prietenilor !

Ne interesează poveştile, întrebările şi opiniile voastre. Puteți să ne scrieți la adresa de e-mail : contact@cvmedia.ro.  Dacă vă place conceptul Complex Vision Media, vă invităm să vă abonați gratuit la canalul de YouTube, sau să urmăriți pagina de Facebook.

Categories Fără categorie