„SPĂRGĂTORUL DE NUCI”, 21 DECEMBRIE 2019, ORA 11, TEATRUL”TONY BULANDRA”, TÂRGOVIȘTE

20 de copii ai școlii Târgoviște Ballet Dance Studio, alături de angajații Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște, vă invită la spectacolul „SPĂRGĂTORUL DE NUCI.

„Ne-am mobilizat în 2019 să organizăm acest spectacol în Târgoviște, în primul rând pentru copiii care nu pot ajunge la Opera Națională București. Este un proiect emoționant ! Ne dorim ca din luna ianuarie să prezentăm acest spectacol în mai multe școli din județul Dâmbovița. Scopul este de a aduce baletul mai apoape de copii, mai ales în zone greu accesibile”, a declarat în exclusivitate pentru cvmedia.roDaniela Rotari, profesor-coregraf Târgoviște Ballet Dance Studio.

 

Spargatorul de Nuci
IMG_46201

Intrarea la Spectacolul „Spărgătorul de Nuci” se face pe baza unei rezervări confirmate. Cei interesați pot intra în posesia invitației apelând numărul 0724.572.760, sau accesând pagina https://www.facebook.com/baletcopiitargoviste.

Susţine şi promovează ! Distribuie prietenilor !

Ne interesează poveştile, întrebările şi opiniile voastre. Puteți să ne scrieți la adresa de e-mail : contact@cvmedia.ro.  Dacă vă place conceptul Complex Vision Media, vă invităm să vă abonați gratuit la canalul de YouTube, sau să urmăriți pagina de Facebook.

Categories Fără categorie